Деси Цонева си изпусна нервите и попиля журналистите: „Тъпанари, има Видовден!

Деси Цонева

Деси Цонева не можа да си сдържи емоциите от бяс и скочи срещу лъжите, които се тиражират за нея в медиите. Тя сложи край на спекулациите, че е зарязала по-възрастния от нея Явор. С когото се венчаха преди четири години и имат малка дъщеричка.

За Деси отдавна се знае, че поведението й е фриволно, обича да си пийва и не цепи басма на никого. В посланието си, което публикува в профила си в Инстаграм даде да се разбере, че нито е кръшкала на Явор, нито пък са разделени.

Думите, които използва Цонева обаче са много цветисти и крайно нецензурни, даже използва и псувни. Деси нарича журналистите, които са писали лъжите за нея „недо@бани и журналя, и заяви, че повече от всичко обича издателя с когото са щастливо и здраво семейство. Като добавя накрая, че ще дойде Видовден и тъпанарите ще си получат заслуженото.

Феновете в мрежата я подкрепят и коментират:”Когато една жена е обичана, то й личи. Тя излъчва красота, а това дразни простите балканци. Страхотни сте, не им обръщайте внимание и си гледайте живота!”

Но има и такива, които пишат, че съпруга й по-скоро прилича на неин баща, но тя такъв си го е избрала да е на възраст и улегнал мъж, а не някой пикльо.