Времето му изтича: Ще каже ли bTV истината за Сашо Кадиев?

Александър Кадиев

Ще каже ли bTV истината за Сашо Кадиев? Все по-упорито из коридорите на телевизията се говори, че актьорът и тв водещ най-после слиза от ефир – и то не само за лятото, а окончателно.

От източници в медията се разбра, че тиражираната преди броени месеци информация, че Кадиев се отказва от телевизионна кариера, всъщност този път ще се окаже вярна.

За раздяла между bTV и водещия се спекулира отдавна, но поне в последните 10 години така и не се е стигнало реално до такава. Неведнъж синът на Катето Евро е давал повод за подобни твърдения, изнервял е не само екипа, но и зрителите, които реагират след това с не дотам ласкави коментари по негов адрес. Разбира се, има и такива, които се забавляват с неподправения хумор и смешните истории на Кадиев в ефир.

Каква обаче е истината за оставането на Кадиев в телевизията, все още не е ясно. От bTV изглежда нямат намерение да коментират ще има ли промяна на водещия в ежедневното токшоу „Преди обед“ и ако да, каква е причината. Дали последната седмица на шоуто преди летните отпуски ще се окаже последна и за Сашо, предстои да разберем.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории