Двама пребиха до смърт 58-годишен в монтанско село

Image_14918389_40_0

След възникнал скандал и сбиване между трима мъже в монтанското село Габровница е починал 58-годишен мъж. Задържани са двама мъже, съобщиха от полицията.

На 15 юли около 22:49 ч. в ОДЧ на ОДМВР-Монтана е получено съобщение на спешния телефон 112 за сбиване в с. Габровница, общ. Монтана, едното от които е в безсъзнание. На място са изпратени екипи на спешна помощ и на полицията. При пристигането им е установено, че едното лице е починало.

В резултат на сбиването в с. Габровница е причинена смъртта на 58-годишен жител на гр. Монтана. По данни на свидетели са установени и задържани извършителите на деянието – 28-годишен и 18-годишен и двамата от с. Габровница. Същите са задържани за срок до 24 часа, като единият е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, поради получени травми на главата.

Причината за възникналия скандал са отправени неприлични реплики от страна на задържаните към семейството на починалия, прераснал в сбиване, при което двамата са му нанесли удари с предмет. Местопроизшествието е посетено от ДОГ, извършени са редица ПСД и са разпитани всички присъствали на местопроизшествието.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 НК и работата продължава РУ-Монтана.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории