Разделени ли? Валерия и Евгени от „Ергенът“ се топнаха на бургаски плаж

Ергенът

Валерия очевидно не се е разделила с пианиста Евгени Генчев, установи Флагман.бг.

Преди минути наш читател ни изпрати папарашки снимки от плажно заведение в бургаския кв. „Сарафово“, на които моделката е заснета в компанията на известния пианист.

Двамата очевидно обичат да подхранват слуховете, може би, за да поддържат някакъв интерес към персоните си. Заради това близо месец не се бяха появявали публично на нито едно място. Нещо повече – Валерия изтри всичките си снимки в инстаграм с Евгени и направи няколко пиперливи реплики по негов адрес, които дълго ехтяха.

Фотосите, които са направени в неделя, 16 юли, около 14 часа на плажния ресторант „Капана“ в кв.“Сарафово“ обаче показват, че те все още са заедно. Нещо повече – на семейна почивка са с близките на Евгени, нещо, което самата Валерия не искаше да допусне за нищо на света.

Компанията им и в този момент е на плажната ивица – пият бира и коктейли и дискретно са заели една от крайните маси, за да не бият на очи.

Кв. „Сарафово“ явно е сантиментално място за тях, след като двамата се появиха публично за пръв път точно от този плаж – през май, ден след финала на втория сезон на „Ергенът“. Тогава се оказа, че те празнуват РД-то на бащата на Евгени – Танко, който бе събрал близките си в бирария „Камъните“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории