Скандален обрат с пияната Белослава и катаджиите, на които духа

1689227027-orig

Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да шофира пияна, са прецакали делото срещу нея. Това твърди „Телеграф“.

От Софийската районна прокуратура са изискали от ченгетата всички материали и справки по случая, но са се хванали за главата, след като са ги получили.

Под въпрос
Причината за това е дрегерът, на който е духала звездата около 4:30 часа в нощта след рождения си ден в столичния квартал „Княжево“.

Според разпространената информация машинката е отчела 1,2 промила алкохол. В този случай Законът за движение по пътищата казва, че не е възможно наказателната отговорност да бъде заменена с административнонаказателна и във всички случаи ще бъде образувано досъдебно производство, което може да завърши със споразумение или с присъда (осъдителна или оправдателна).

Наказанията са лишаване от свобода от една до три години и с глоба от двеста до хиляда лева. Това обаче при Белослава няма как да се случи, тъй като дрегерът, предоставен от ченгетата, се оказва, че е без задължителната пломба, което поставя под въпрос достоверността на данните от него.

Заради това прокуратурата не е намерила достатъчно основание, за да повдигне обвинение в съда срещу звездата и дело няма как да има.

Кръвни проби
Първоначално излезе информация, че са взети и кръвни проби от певицата, за да се установи с по-голяма точност промилите алкохол, но по-късно се оказа, че тя е отказала да направи такива изследвания.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории