Инфарктна ситуация с Кичка Бодурова във Варна

ezgif.com-webp-to-jpg (26)

Кичка Бодурова се върна от Щатите за концерта си във Варна, но без малко да няма как да излезе на сцената. Певицата се е заключила в хотелската си стая часове малко преди това и от стрес дори получила паникатака.

Изпълнителката е била настанена в един от луксозните комплекси в центъра на града. Докато е правила последните приготовления за първия си голям концерт това лято, се случило нещастието.“Вече бях готова да тръгвам, когато опитах да отворя вратата и нещо заяде. Втори, трети опит – не става. Изпаднах в паника, че ще закъснея за концерта. От шока мина известно време, докато се усетя да звънна на рецепция, да дойдат да ми отворят вратата с шперц“, разказва Бодурова пред „Телеграф“.

Все пак Кичка Бодурова успява да стигне навреме за концерта си в Летния театър и щом чула аплодисментите на публиката, на мига забравила за инцидента. Рециталът, с който тя представила новия си 30-ти албум „Нежност и тъга“, продължил почти два часа.

Специален гост за шоуто била нейната дъщеря Кристи-Жаклин, която долетя от САЩ и не я е виждала на сцената от 15 г., а след броени дни ще празнуват и нейния 30-годишен юбилей.

„Прекрасна Варна – благодаря! На екипа на театър „Българан“ – благодаря за годините заедно, за любовта! На всички, дали частица от себе си – на сцената и за нея благодаря! На вас, които бяхте с мен в тази незабравима нощ – благодаря“, заяви след последния акорд певицата, която след това се срещнала с почитателите си от Национален фенклуб „Кичка Бодурова“, а първият получен подарък бил домашен тиквеник от Попово. Всички цветя от концерта после тя е занесла на гроба на родителите си в Бургас, а оранжеви рози е оставила на Петя Дубарова, която почива близо до тях. На 17 юли е концертът й в Летния театър в Бургас.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории