Откриха сезона на селянията: Собственик на бар в Слънчев бряг удари турист, последвалото е шокиращо

ezgif.com-webp-to-jpg (20)

Грозен инцидент е станал в бар в Слънчев бряг. За това сигнализира мъж, който подкрепя думите си и видео.

То твърди, че след „грешка“ на собственика на бар „Мания“ е таксувал картата на клиентка с 220 лв., вместо с 15 лв., колкото е била сметката. При опит да се разговаря с него за недоразумението, последва удар по приятеля на момичето от страна на собственика.

„Днес сутринта се събуждам и съм в нов чат с Александър Карамфилов, Милен Страхински и бивш колега от Англия и неговата дъщеря, която летува в Слънчев Бряг със следното неприятно преживяване в нашата мила родина. 29.06.2023 през нощта в Beach Bar Mania в Слънчев бряг на дъщеря му вместо 15лв. и таксуват с карта 220 лв.

При опит да говорят със собственика да се отмени плащането и да се направи на ново, собственика на заведението удря едно от момчетата в групата, после сядат спокойно да обсъдят нещата и да оправят транзакцията, видимо неадекватен собственика хваща и хвърля едното момиче на земята. Казано им е, че собственикът на заведението е прекалил с кокаина.

Вика се полиция, която идва и гледа клипчетата, почват само да се смеят и да пушат цигари. Няма задържани, няма връщане на пари, няма извинение дори. Отишли до полицейското където са им казали че няма преводач, да отидат днес пак.

Е защо на морето където 90% са чужденци да има някой дето знае Английски, кому е нужно… Крайно неадекватно обслужване на нашето Черноморие. Да, няма да има туристи, то и не заслужаваме да имаме!“, разказва Росен Георгиев.

На кадрите се вижда удара по лицето на момчето. Както и блъскането на момичето на пода.

От публикацията не става ясно дали в крайна сметка се е стигнало до различна реакция от страна на полицията през днешния ден.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории