Идват най-скъпите нови в ЦСКА, ето откъде!

16878500683

Най-скъпите нови попълнения в лятната селекция на ЦСКА ще пристигнат през тази и през следващата седмица. За тяхното привличане „червеното“ ръководство плаща немалко пари. Става въпрос за играчи от скандинавска страна, Франция и Бразилия. Постовете са двама халфове, централен нападател и защитник. Минимум двама от тях ще са при ЦСКА още до неделя.

Паралелно с това ЦСКА наблюдава участници на европейското първенство до 21 години, които върви в момента. За целта един от най-приближените хора на Гриша Ганчев е пътувал до Грузия. Той е гледал изявите на трима грузински национали.

Отделно ЦСКА следи такива и от съседна Румъния. Европейското се провежда именно в тези две държави. В обсега на „червените“ е попаднал и младежки национал на Израел, но пред него първа опция е западноевропейско първенство.

Сигурното ново попълнение на ЦСКА Майкъл Естрада е очакван до часове в Австрия. Там „армейците“ ще изиграят днес първата си контрола. Тя е срещу румънския Ботошани и ще стартира в 19 часа българско време.