Анита съсипана: Заради тоя плужек Рачков трябва да работя, това на нищо не прилича!

димитър рачков анита

Мина време от раздялата между Анита Димитрова и Димитър Рачков и очевидно младата блондинка вече е изхарчила всичко от актьора, щом се хваща на работа. Ани няма друг избор, макар никога досега да не е работила и да презира работата като цяло.

Русокосото изкушение обвинявала за съдбата си именно Рачков, тъй като по време на връзката им си правела планове да му роди едно дете и да не работи до живот. Сметките й обаче се объркаха.

Първоначално Рачков направи всичко възможно да се счита, че Анита му е изневерила. От няколко дни обаче има съмнение, че той й е кръшнал пръв с настоящата си любовница Камелия Андонова.

Анита започва работа като брокер на недвижими имоти. Всеки ден ще става рано и ще обикаля цяла София за огледи с клиенти. Все неща, които не й се налагаше да прави, когато беше с Рачков и по цял ден лежеше, чакайки го разкрачена в леглото.

На Димитрова не й се нравела идеята да работи. Тя продължавала да кълне и обвинява Митко Рачков за това.

„Ако този плужек Рачков не беше ме изоставил за нищо, сега нямаше да се налага да работя“, беснеела Анита.

Тя дори искаше да се омъжи за него за по-сигурно и точно там й беше голямата грешка. Димитър Рачков е заклет враг на брака, като дори за майката на сина си не се омъжи навремето.