Антония и Ивайло с дървена сватба, той й подари изненадващо…

1687078732_antoniya_petrova_antonia_petrova_880x509

Антония Петрова-Батинкова и Ивайло отпразнуваха подобаващо своите 5 години семеен живот и това, на фона на упорито тиражираните наскоро писания за развод. Звездното семейство направи и нещо много любопитно за своята годишнина.

Двамата отбелязаха щастливия си ден със съвместна игра на голф. Посадиха семейно и ябълково дръвче.

„Днес 17.06, преди 5 години със Съпругът ми се оженихме, на романтична, плажна, гръцка сватба! 5 години съвместен, семеен живот – дървена сватба! Традицията повелявала да се посади плодово дърво и по този повод една от многобройните ми изненади за деня е ябълково дръвче, един от подаръците на Ивайло! Засадихме го заедно, цялото семейство!

5 уникални години, в които постигнахме толкова много заедно и 2 деца по-късно, в които разбрахме какво е пълно щастие и истинска любов! ПС: за 5 години нямаме ден или нощ, в които да не сме били постоянно заедно. Заедно завинаги, ръка за ръка и в личения и в професионалния ни живот! Семейството е всичко и смисълът на живота!“, пише Антония в профила си в социалните мрежи.

Малко преди да посрещнат своята дървена сватба пък, Антония и Ивайло бяха на традиционното си плаване с кораб из Гърция и Македония, а заедно с тях бяха и двете им момчета.