Мистерия! Държаха 66 дни в моргата трупа на Емил Боев за експертизи. Погребални агенции се избиха

емил-боев

Невъобразимите 66 дни, след като трупът му беше идентифициран, загиналият край Перник Емил Боев най-после беше освободен от моргата, за да може да бъде погребан. Роднини на трагично отишлия си младеж твърдят, че кретенското забавяне е предизвикано от борба между погребални агенции, които са искали да турят ръка на тялото.

Представители на погребална агенция пристигнали с дрехи на починалия младеж, предадени им от роднина, твърди близък до семейството. Той обаче не предоставил официално пълномощно и от моргата отказали да освобождават трупа, предава Лупа.

Емил бе открит мъртъв на 31 март, след като 62 дни бе в неизвестност. Погребението ще бъде в събота от 11:30 часа на Централни Софийски Гробища. За това съобщи във фейсбук брат му Мартин Боев:

„Здравейте,

Успяхме да вземем Емил днес от Перник.

Пиша за да ви кажа че погребението ще е тази събота (17.06) – ще се съберем 11:30 на обяд пред храм “Успение Богородично” на Централни Софийски Гробища.

Извинявам се за късото предизвестие, но до последно не се знаеше кога ще успеем да го вземем“, пише още Мартин.

Емил изчезна на 27 януари, докато бил на фестивала “Сурва” в миньорския град. Тялото му изплува на 30 март вечерта в Перник.

Резултатите от аутопсията установиха, че няма следи от насилие. Роднините на Емил са потвърдиха, че тялото е именно неговото.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории