Без душа! Джино Бианкалана остави 5-месечно бебе без „тати“ у дома, защото „тати“ е много прост

960x540

Джино Бианкалана и Кристиана Калева са в процес на развод по-малко от 6 месеца след сватбата си. Звучи нелепо, но истината е, че главният виновник за раздялата е двукратният шампион на „Биг Брадър“.

Джино пусна публикация, с която намекна, че той е изоставил Криси. Може и така да е, но той го е направил заради огромната разлика в умствения им багаж.

Както е известно, Джино е изключително посредствено момче, което се интересува само от външния си вид, колата си и което не е прочело нито една книга през живота си. В същото време жена му е дипломиран лекар.

След като дъщеря им се родила през януари, двойката започнала системно да се кара. Кристиана очаквала от Джино да й помага в гледането на бебето, а в същото време той не обичал да се задържа вкъщи.

Все пак Джино можеше да направи компромис в името на бебето и да даде втори шанс на брака си. Той обаче бил безкомпромисен.

Говори се, че жена му често се срамувала от него при събирания с нейни приятели, защото той нямал грам обща култура. Брадърът можел да се включи в разговор само за автомобили. При всички останали теми стоял и мълчал, което дразнело съпругата му и довело до многобройните скандални помежду им.

Джино и Криси се запознаха в болницата, където тя тогава работеше, а той постъпи като пациент след зверска катастрофа. Той й предложи брак през август миналата година, а венчавката се извърши в тесен кръг през януари тази година.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории