Бомба! ЦСКА взе футболист, играл на Световното

1686568806cska

ЦСКА вече си е осигурил услугите на нов ляв бек. Футболистът, за когото се знае, че е с африкански корени, ще замени получилия тежка контузия Брадли де Нойер.

В Борисовата градина пазят в тайна подробности за трансфера. Въпросният играч е участвал на световното първенство за младежи до 20 години. Мондиалът се проведе в Аржентина и завърши снощи, след като Уругвай спечели титлата.

Континентът Африка беше представен от четири национални отбора – Сенегал, Нигерия, Гамбия и Тунис. Левият бек, който има договор с ЦСКА, е от страна, за която вече са играли футболисти в Борисовата градина. Това означава, че момчето е от Сенегал, Нигерия или Гамбия.

За Сенегал ляв бек на Мондиала в Аржентина игра Сюлейман Бесе, за Нигерия – Соломон Агбалака, за Сенегал от лявата страна на защитата се изявяваше Сайне Санянг. И тримата са играли в клубни отбори в родините им през изминалия шампионат. Възможно е идващият в ЦСКА ляв бранител да е един от посочените, но да не забравяме ,че в Сенегал, Нигерия и Гамбия имаше и други леви бекове на световното първенство до 20 години.

Защитникът е очакван в лагера на „червените“ в края на месеца.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории