Валерия не очакваше тази плесница: Не от майката, а от таткото на Евгени!

2113041762

До сега моделката се притесняваше от майката на Евгени, властната и устата Светла. Тя, още „рибата в морето“ попита Валерия в имението в Бодрум дали ще кръсти детето си на нейното име.И показа нежеланието си сина й да се ожени за нея.

Тогава бащата на пианиста Танко Генчев се показа като по-дипломатичен, спокоен и уравновесен човек. Въпреки че двамата със съпругата си харесаха повече редакторката Елена, той все пак се примири с избора на сина си. И кротна жена си, като заяви, че като родители ще застанат зад избора на Евгени, каквото и да реши сина им.

Само че привидно кроткият Танко не се оказа толкова разбран. Верен на патриархалните ценности, той изненадващо изригна срещу Валерия.

„Тази за коя се мисли? Така да злепостави сина ми! Това няма как да се размине и да се потули просто така!Няма да толерирам подобно фриволно поведение на момиче, което иска да стане съпруга на сина ми и да стане част от нашето семейство“, разпенил се бащата на „ергена“ Евгени.

А поводът за избухването му била снимка в Инстаграм, на която Валерия се снимала с момче, с което участвали в обща фотосесия. И „услужливи“ авери я показали на разбеснелия се родител.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории