ШОК! Известна хубавица изненада неприятно Орлин Павлов

ezgif.com-webp-to-jpg (7)

Популярният певец и актьор Орлин Павлов получи неприятна изненада на старта на участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. През този уикенд той се състезава с певицата Теди Кацарова в полето на футболните прогнози. Те направиха по пет предвиждания за мачове от българския футболен елит.

Още в първия двубой от 31 кръг на играта Кацарова продължи силното си представяне и нанесе сериозен удар на Орлин Павлов. Красивата певица позна с точност резултата от победата на Локомотив (Пловдив) с 2:1 над Черно море. Павлов от своя страна беше предвидил равен резултат.

Така дъщерята на легендарната Силвия Кацарова прибави три точки към актива си и излезе еднолично на второ място във временното класиране. Тя се нуждае от още четири точки, за да изравни лидера Дарин Ангелов. Теди Кацарова вече елиминира трима мъжки конкуренти в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ – Филип Буков, Митьо Крика и Драго Симеонов.Орлин Павлов и Теди Кацарова днес може да прибавят точки в актива си, тъй като са дали прогнози за важните за битката за титлата дербита: ЦСКА – ЦСКА 1948 и Лудогорец – Левски.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за знак – една точка. Припомняме и друго – играта е на принципа на елиминациите. Който спечели, продължава напред, трупайки точки, докато отпадне. Който загуби, е аут.

Тъй като 31-ият кръг е последен за първия сезон на играта, какво ще се случи, ако Орлин спечели срещу Теди? Това ще му осигури участие в първия кръг на втория сезон на Букмейкър БЛИЦ – efbet Лига, който ще стартира през юли с началото на новото ни футболно първенство. Тогава, обаче, Орлин ще започне с нула точки. Същото се отнася и за Теди, но и тя ще започне с нулев актив, тъй като това ще е втори сезон и нова игра.