Скандално: Гаджето на ергена Виктор го изостави, вторият Евгени си крие жената

Image_14575421_40_0

Евгени не иска да показва половинката си, за да не последва съдбата на предшественика си

Новият ерген Евгени Генчев разочарова феновете, като недвусмислено им обяви, че и занапред, както в момента, ще избягва да публикува в социалните мрежи снимки със своята половинка.“До този момент съм качвал много ограничено количество снимки от личния си живот. Не очаквайте да започна изведнъж да го правя, особено с жена ми“, написа той.

И да, думите му потвърдиха близките му, които смятат, че Евгени се притеснява да не го урочасат като „стария Ерген“ – Виктор Стоянов.От два дни насам вече е потвърдено, че бившият инструктор и ерген номер едно вече е сам и половинката му Мария Тарашманова не са заедно. Решението да се разделят е взела инфлуенсърката, която продължава да пътува по света и у нас и да се радва на живота като сингъл.

Стоянов сподели, че няма да говори за личния си живот, но е факт, че е изтрил всички снимки с Мария, като тя първа направи същото. Красавицата не дава обяснение защо това се случва, но според хора около тях най-неприятна за Тарашманова е ревността на Виктор, която я „задушавала“. Освен това красавицата не била готова за сериозно обвързване, къща и деца, нещо, за което самият Стоянов твърдеше, че мечтае още в първото предаване на Би Ти Ви „Ергенът“.Виктор Стоянов и Мария вече не са двойка, а сингъл

Новият ерген – пианистът Евгени Генчев, внимателно наблюдавал развитието на „стария ерген“ и решил, че няма да изпада в подробности относно личния си живот, за да го запази щастлив.

След финала на риалитито на Би Ти Ви Евгени планира да направи три концерта в България – в Пловдив, Бургас и Варна. Той обаче е категоричен, че в плановете му не е включена София – нито сега, нито в близкото бъдеще.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории