Джизъса с първи думи за развода с Поли, призна и че новата жена…

1684662093_iuiii

Джизъса вече е по-богат със 150 бона, но проблемите в живота му тепърва започват, защото докато беше в риалити формата, на хиляди километри от България, съпругата му Поли, с която се ожениха преди броени месеци, подаде документи за развод.

„Хората го сравняват със затвор, но то не е точно така“, заяви Джизъса в тв интервю пред Петя Дикова. И за да е по-ясен, допълни: „В затвора поне имаш легло, ядене, книжки ти дават. А ние спахме на земята, лазиха ни паяци, змии, раци…“.

За времето, прекарано на острова, бившият национал е отслабнал с 14 килограма. Но едва ли това е най-голямата му загуба.

„Който не е бил там, не може да го разбере“, обобщава Георгиев, който е категоричен, че едва след като напуснал риалити състезанието, разбрал, че Поли иска развод и веднага го дал. По време на разговора пък, ексфутболистът не спомена името на доскорошната си половинка, а я наричаше „бившата ми жена“.

„Не мисля, че съм загубил нещо, каза Благой Георгиев за развода. Продължавам напред, пожелавам тя да я жива и здрави и не тая никакви лоши чувства. Така е преценила, така е направила“, добави още Джизъса.

Благой призна, че в момента няма човек до себе си. „Не искам златотърсачка, търся жена без корекции, най-обикновено момиче. Обичам естествената красота“, описва той идеала си той. И е категоричен, че не пуши и пие, но има един порок и това са жените. Нямало обаче да каже лоша дума срещу бившите си, въпреки че заяви, все пак, че сред любовниците му е имало златотърсачки с корекции.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории