ШОК! Онлайн магазин за наркотици доставя по домовете в Пловдив, оборотът половин милион месечно

Image_14451262_40_0

Онлайн магазин за наркотици работи в Пловдив и прави доставки по домовете. Това показва във филм в рубриката си „Glas“ тази неделя по Би Ти Ви журналистката Тина Ивайлова.

Поне половин милион месечно е оборотът му само от поръчките на дребно. Всяко дете, което има телефон, реално също може да поръчва.

Групата е в телеграм, има меню като истински онлайн магазин, поръчваш каквото искаш. Въвеждат се и нови продукти. През няколко часа има по 50-ина поръчки, твърди клиент, който запазва самоличността си скрита, но разказва пред журналистката как работи платформата. Данните са предадени на полицията.Правят се отстъпки за редовни клиенти. Освен това администраторите призовават за обратна връзка – клиентът да дава мнение.

Различни са методите на плащане, аз лично ползвам криптовалути, разказва клиентът пред Би Ти Ви, който обаче крие лицето си. Той обяснява, че доста пъти вече се е възползвал от услугата,

Много е доволен – идват бързо и на място, така не се налага да търсиш хора. И всичко им било „топ – и тревата, и белото, и хапчетата“, разказва мъжът.

След като си платил, снимаш бележката и им я пращаш. При доставката нямаш контакт с куриерите.

„Следвайте стъпките на менюто, за връзка с администратор натиснете … Моля, бъдете търпеливи, в час пик може да има малко забавяне“, изписва се още на екрана заедно с указанията как да стане плащането. След като си пратиш снимана бележката за транзакцията, се прави проверка, която отнемала 10-ина минути.

Магазинът работи всеки ден от 14 до 24 ч, само в неделя затварят рано – в 21 ч,.

Засега не работят в други градове, но казаха, че ще се развиват, разказва още клиентът пред камерите

Екипът на предаването също поръчва, за да тества системата – минимални количества марихуана и кокаин, които са изследвани от тях и са реагирали на тестовете за наркотици, т.е. доказано са такива. Поръчахме минимално количество – по 5 г, но всеки може да поръча и огромно, разказва авторката на фирма Тина Ивайлова.

Подобна група е разбита наскоро в Румъния.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории