Скандално! Ергенът бил женен за украинка?

860440

Несъмнено най-обсъжданият ерген в държавата е пианистът Евгени Генчев. Оказа се, че любовник №1 в ефира още върти бизнес с бившата си половинка – украинската пианистка Анастасия Кенер. Това показва справка в Търговския регистър, където Ергенът и бившата му изгора се оказаха съдружници във фирма, кръстена на младата блондинка.

„Кенер Артистикс” е фирмата на бившите съпрузи, която още функционира. Двамата решават да създадат компанията, която е и продуцентска къща през 2017 г. – няколко години преди Евгени и Анастасия да се разделят. Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси в шоуто „Ергенът”, се запознават още в академията за изкуства в Имола, Италия. Там и двамата учат музика и репетират часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е особено запленен по дългите крака на Анастасия и русите й коси. Връзката започва, а късметът е на тяхна страна.

Двойката се мести през 2015 г. в Лондон, където и двамата работят, а страстта пламва още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е талантлив майстор на клавишите, но често залага на разголени визии дори по плакатите за концертите си по цял свят, което дразни не Евгени, а консервативните му родители, разказаха пловдивчани, запознати със сагата с двамата влюбени. Евгени обаче е силно впечатлен от русата красавица с изваяно тяло и уклон към Шопен, и дори я води на почивка в България. Двойката посетила курорта Слънчев бряг заедно с други приятели на пианиста.Евгени я запознава с родителите си, готов е на брак, ала Анастасия има други намерения. Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата й е на първо място пред смяната на пелените. Двамата обаче сключват брак, носи мълвата, а противно на слуховете, младата пианистка няма деца. Признанието на Ергенът, че е живял с момиче, което има две деца и буквално той ги е отгледал в шоуто, се оказа разказ за друга изгора на мачото.

Говори се, че именно Анастасия е момичето, разбило сърцето на Евгени и с която има развод тайно в Лондон, далеч от очите на фенове и клюкари. Само братът на пианиста бил свидетел на срива на семейството, тъй като от години работи като финансист в Ситито и отглежда две деца със съпругата си – рускиня. Двойката сключва брак в британската столица, но съвместното съжителство не просъществува дълго. Анастасия още е съдружник на Евгени и бизнесдама, но двамата отдавна не са двойка.

Пианистката запазва спомена от общата им почивка в България, но продължава напред. Евгени също – младият пианист решава да потърси късмет, слава и любов в шоуто „Ергенът”, където 25 красавици се борят за него.

Общата им фирма, в която всеки има дял от 50% обаче остава, тъй като Анастасия няма никакво намерение да се отказва от възможността да се превърне в успешен продуцент, след като изпълнява и мечтата си – основава академия за пиано и обучава деца в Гент, Белгия, пише „Уикенд”.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории