Огромен скандал с Левски! Стигна се до бой

левски

Огромен скандал избухна в родния футзал, след като третият полуфинален двубой между отборите на Левски Футзал и Варна Сити Футзал в морската ни столица бе прекратен заради ексцесии на игрището.

Според “сините” на резервната скамейка на домакините са присъствали бившият член на управителния съвет на клуба Свилен Дачев и Ангел Мончев, който е част от ръководството на клуба.

Именно двамата са провокирали напрежението, което по-късно е прераснало във физическа саморазправа. Поради тази причина двубоят е бил прекратен, като “сините” допълват, че Мончев е получил червен картон в предишния двубой и не е трябвало въобще да присъства на тази среща.

С пост в официалната си страница Левски Футзал описва случилото се, а под публикацията Варна Сити отрича написаното, определяйки го като “неистини”. Със случая са вече запознати президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов и Апелативната комисия.

Ето какво пишат Левски Футзал:

“Решителната среща от полуфиналната серия между отборите на Левски и Варна Сити бе прекратена! Причината е присъствието на и около резервната скамейка на бившия член на управителния съвет на Варна Сити Свилен Дачев и Ангел Мончев, който е част от ръководството на варненския клуб. Провокациите на гореспоменатите лица доведоха до ескалация на напрежението, което по- късно прерасна във физическа саморазправа. Уточняваме, че Ангел Мончев бе отстранен с директен червен картон в предишния двубой между двата отбора и трябваше да изтърпи своето наказание в днешния двубой.

Футзал Клуб Левски остро осъжда действията на въпросните лица и само бързата намеса на представители на двата отбора, както и пристигането на служители на реда предотвратиха по-сериозни инциденти.

Здравето и сигурността на нашите състезателите е наш основен дълг и настояваме ръководните фактори във футболнаат ни централа да предприемат навременни действия и да се вземат адекватни мерки, за да се избегнат подобни инциденти в бъдеще”.

„Не е достойно и не върви на отбор като Левски да се оправдава за загубата си и да пише неистини“, пък гласи коментарът от страна на Варна Сити.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории