Сачева отнесе „Промяната“: Ние имаме цел, тях ги интересува само играта с мандатите

деница сачева

„Много ясно казахме какво очакваме – искаме първо да направим обща програма, да видим къде са общите точки, по които бихме могли да се обединим и да работим заедно, и когато имаме тази обща програма, тогава да се обединим около личностите, които биха могли да я изпълнят“. Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева и бивш социален министър пред БНТ.

По думите ѝ съвместно управление на първата и втората политическа сила би могло да успокои страстите в държавата и да намери баланс на интересите. Попитана защо от ГЕРБ са определили като шега спрягания списък с министри от ПП-ДБ, Сачева отговори:

„Ние имаме за цел да спрем конфронтацията и войната и да се опитаме да организираме мира. Организацията на мира минава през това да има личности, които не са противоречиви, които не биха могли да създадат една или друга конфронтация в обществото, а са или политически личности от двете страни, или равно отдалечени от политическите партии експерти, които да могат да проведат една общественополезна програма“.

Играта с първия и втория мандат интересува единствено „Продължаваме промяната“, смята Сачева. Според нея ПП не могат да приемат, че сами имат 39 депутати и не са получили повече вот на изборите.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории