Константин пипна мистериозна болест, лекари не знаят какво да го правят

858471

Фолк звездата Константин отново го закъса със здравето и това наложи отмяна на поети вече работни ангажимети. Заболяването му притесни доста неговите близки и верни почитатели.

Това обяви самият той в кратко видео в в Инстаграм, като разказа пред последователите си какво точно се е случило. Оказва се, че по тялото на попфолк певеца се е появил ужасен обрив.

“Някой път се случват неприятни неща. Този случай е такъв. От един-два дни имам някакъв жесток обрив. Викам си, че е нещо алергично, но докторът казва, че е някакво възпаление и по никакъв повод да не мърдам от вкъщи. Утре съм на лекар, сега ще ходя някакви инжекции да ми бият.Извинявам се, даже ще ви покажа за каква гнусотия става дума. Целият съм така – врат, гръб, всичко… И не мога да си позволя лукса да ходя по участия и да ви заразявам”, сподели той, показвайки обрива си.

Константин каза още, че пропуска следващите две свои участия: “Стара Загора, Варна, простете ми. Дано се оправя до два дни, поне в Хасково да мога да отида” – надява се певецът, пише show.blitz.

От няколко месеца насам варицела и скарлатина върлуват у нас. Дали обаче Коцето, който буквално е заприличал на пица е болен от шарка не е ясно.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории