Е, това не го очакваше: Зуека получи най-жестокия удар от щерка си!

960x540

И то от най-милата, неговата пораснала дъщеря. Девина нанесе най-жестокия шамар на татко си, Васил Василев, по-известен като Зуека.

Първородната щерка на известния комик е от връзката му с режисьорката Нина Димитрова.

Девина е завършила режисура в Лондон. Наскоро излиза филма „И в болест, и в здраве“.Освен режисьор на лентата, младата жена е и негов продуцент.„Не харесвам стила,в който рисува баща ми-наивизмът. Това не е моят тип изкуство.Харесвам този стил на рисуване единствено при художничката Лика Янко“, заби „камата до дръжката“ в гърба на известния си татко неговата първородна наследница.

Даровитата режисьорка споделя, че няма време да стои зад платното, с четка в ръка, по цял ден. Но все пак намира време да се „отдаде“ на любимото си изкуство.

Но въпреки думите й за неговото творчество, Зуека се гордее с нейните постижения. Дори твърди, че тя е по-добра в рисуването от него. Наскоро нейно платно е закупено от ценител в Италия. Двамата с Девина са се „срещнали“ онлайн, по мрежата.

Зуека и Девина имаха сложни взаимоотношения.В началото тя не приемаше връзката с новата му жена, режисьорката Анна Вичева, от която има син Стефан. Но с днешна дата „томахавката е заровена“ и Девина Василева често гостува в дома на татко си.