Ужасяващи викове и жесток екшън по тъмна доба в София СНИМКИ

1682309850-clipboard05

Гонка на полицията е завършила с тежка катастрофа в „Борово“, София. Инцидентът е станал на бул. „Тодор Каблешков“, близо до мястото, на което обръщат тролеите, съобщава Факти. Водач на БВМ е бягал от униформените от „Люлин“, а накрая се е забил в стоянка на таксита в квартал „Борово“.

По първоначална информация има пострадал пътник, който точно в този момент се е качвал в такси и е отварял задната врата. По непотвърдена информация водачът на БМВ-то е успял да избяга, а пострадалият е откаран в „Пирогов“. Според очевидци автомобилът е минал през краката на пострадалия.

На мястото на инцидента е пристигнала много полиция и представители на инспектората на Столична община, тъй като е било затруднено движението на тролеите, а една от пострадалите коли е препречила пътя.

В социалните мрежи също се появиха снимки и информация по случая. Веднага заваляха и коментари от потребители. Един от тях обелязва, че виковете на жертвата били ужасяващи, а друг допълва, че е имало момче със смазани крака на земята. Ето какво пишат и други очевидци: