Бивш директор с нечуван удар по Левски

16822314501

Бившият директор на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов е направил невиждан саботаж на клуба, след като подаде оставка заедно с треньорския щаб на Станимир Стоилов преди повече от 10 дни.

Запознати твърдят, че Арсов е изтрил данните за всички юноши в школата на Левски, които са били въведени в клубен лаптоп и ползвани от всички треньори.

В информацията са били категоризирани талантите от Академията. В зелено са били отбелязани тези футболисти, за които се счита, че ще имат голямо бъдеще.В жълто са били юношите със средно ниво, а тези без бъдеще са били в червено. Отделно в базата данни е имало и конкретни оценки на редица от качествата на всички младоци в школата.

Йончо Арсов е имал пълен достъп до лаптопа и преди напускането си явно е изтрил информацията. Първи за саботажа е разбрал Елин Топузаков, който искал да прегледа кои от юношите може да ползва в първия отбор. Той обаче установил, че всички данни са изтрити.

На „Герена“ са се обърнали към компютърен специалист, който опита да възстанови заличената информация. Не е ясно дали обаче това ще може да се случи.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории