След измама: Възрастен мъж от Пловдив остана без дом

sled-izmama-vazrasten-mazh-plovdiv-814

Пенсионер от Пловдив в попаднал в клопката на измамници. Човекът остава без апартамент, след като е бил разписан на документи от негово име. Веселин Милушев е разговарял с пострадалия, който в момента живее в приют. Камен получава пенсия, а добри хора му дават от време на време храна. Авторът на публикацията в социалната мрежа се надява да открие начин, за да помогне на изстрадалия мъж.

Ето какво сподели той:„Приятели, искам да спомена за eдин човек на име Камен. Това е един възрастен човек, пенсионер, от Пловдив. Той е в окаяно положение. Някакви мошеници (доста обиграни, явно действат отдавна) са го подмамили, предложили са му работа – да пази животни далеч от града, а после са го излъгали по някакъв начин, подписали са документи от негово име, без негово присъствие (по думите му), и след това са му отнели апартамента.

От години той търси решение на проблема си, иска да си върне дома. Взима пенсия, ходи насам-натам из града, дават му храна отнякъде като гледам. Живее в приют. Не проси. Мъчно ми е за него.

Има нужда от юридическа помощ, поне за да може да си върне парите от апартамента, които е изгубил.

Самият аз не знам цялата му история. Той казва, че е давал показания в полицията.

Искрено се надявам да може да се намери някой от групата, който е адвокат и би могъл да съдейства, без да му се плаща. Имам му телефонния номер.

Моля, ако някой се отзове, да се свърже с мен по месинджъра.

И нека да се молим за него, за да може да усети Божията подкрепа.“