Ужас! Неприятна случка сполетя пешеходка, попадна на извратеняк

nepriiatna-sluchka-spoletia-peshehodka-613

Неприятна случка сполетя младо момиче в столицата. Гергана Станоева споделя, че възмутителните действия са се развили преди дни.

Гергана разказва, че се прибирала към вкъщи, ходела е пеша до спирка на градския транспорт, за да хване автобус №82. Тя вървяла по тротоара, когато в един момент усетила, че автомобил спира до нея.“Колата спира до мен и чувам „извинете?“. Един „тип“, някъде 30-40г. ме пита – „Знаете ли как да стигна до Мосю Бриколаж“. Тръгвам да отговоря, да го упътя и видях как си е извадил и държи онази работа с извинение“, написа момичето в социалната мрежа.

След като останала шокирана от гледката, Гергана напсувала шофьора и бързо се запътила към спирката, но мъжът продължил да шофира след нея.

„Успях да стигна до спирката и измежду хората. Най-гадното беше, че точно тогава почти коли не минаваха и беше тъмно“, пише още момичето.Гергана Станоева не се сетила да погледне каква е марката на автомобила, не запомнила и регистрационния номер.

„Единствено си спомням, че беше сива на цвят със задни затъмнени прозорци. Мина ми за части от секундата да го снимам, но си представих, че някой от колата ще изскочи или… абе, просто си казах пътник съм“, добави Станоева.

Момичето споделя, че нейна приятелка също се е сблъскала със същия извратен шофьор.

„Разбрах, че моя приятелка наскоро и тя се сблъскала с този и същата кола, седейки пред блока и светвейки към нея с фенерче, отново с тези (движения). Та въпроса ми е дали някой е имал подобна случка или да го е виждал. Защото аз умрях от страх, пък не знам, ако го направи на малко дете. Очевидно, че обикаля квартала, гледайки момичета или деца, докато се самозадоволява. И просто трябва да го клъцнем и него и онова дет го развява. Колкото по рано предотвратим перверзника, толкова по-добре, за да няма следващи по-страшни действия“, завършва публикацията си Гергана.

Ми Ца написа в коментарите, че колата на шофьора най-вероятно е „Ауди“ и е със сливенска регистрация. Жената го е забелязала точно на спирката на метростанция „Сливница“.

„Като се върнах да го снимам, тръгна с мръсна газ. Предполагам, че по едно и също време ходи – към 21:00 часа“, коментира Ми Ца.

Любомир Цанков споделя, че съпругата му също се е сблъскала с извратеняка.

„На съпругата ми се е случило абсолютно същото. Колата е черно Ауди със сливенска регистрация. Абсолютно същия въпрос е задал и на нея. Случката става на спирката на автобусите на метротостанция Сливница. Имало двама души на спирката, успява да направи снимка, но е размазана. Абсолютно същото описание на човека“, написа Любомир.