Пореден удар за Юксел Кадриев след новината, че остава без жилище, сега го грози и…

1681808986_1613462917_1

Малко преди Великден Юксел Кадриев получи много лоша изненада – загуби делото, което воедеше срещу община „Красно село“ и се налага да напусне общинското жилище, в което пребивава от 2011 г. насам. Заради това обаче, може да има проблеми и в работата си в bTV.Кадриев живее във въпросния имот от 75 кв. метра срещу символичните 100 лева на месец, а в мрежата са направо потресени от ситуацията, а също и от факта, че поне засега от телевизията, чието лице е той, мълчат по казуса.“bTV нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда?

Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края. Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен“, гласи коментар в мрежата, цитиран от „Уикенд“.В същото време звездата на bTV се разписва срещу „скромните“ 24 000 лева месечна заплата, но пък живее в апартамент за социално слаби. Последният факт вбеси окончателно зрителите, които не му спестиха словесните си шамари. Някои дори се шегуват, че на Кадриев трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада.В крайна сметка Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал досега, в определен от съда срок. И да, най-вероятно той вече си търси жилище, само че наемите едва ли биха му допаднали надвишават в пъти 100-те лева, с които иначе беше свикнал да минава месечно години наред.

Новинарят на bTV живее заедно с дъщеря си Габриела и майка си, която още преди години се премести в София от родното Оряхово, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка, пише още изданието.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории