Срината психика! Айлин от „Ергенът“ била подложена на тормоз от баща си

1680691386-eleven4

Безспорно една от най-атрактивните и съблазнителни участнички в „Ергенът“ е Айлин Бобева. Макар да не е умна и интелигентна, колкото Елена например, тя умее това, което всяка жена би желала – а именно, да накара мъж да лапне по нея само с поглед.
Айлин си спечели прозвището „изкусителката“ и със звънкото си гласче изглежда дори малко лигава, но истината е, че тя не е имала безоблачно и супер прекрасно детство. Зрители на „Ергенът“ разбуниха духовете в нета, чувайки как в един от епизодите Бобева признава, че е била тормозена от собствения си баща.Не, таткото не я е бил, нито я е малтретирал по друг престъпен начин (за щастие), но за едно дете думите също биха могли да бъдат бич. Айлин сподели пред камерите, може би дори неосъзнато, че като била малка, баща й често й повтарял, че няма хубава усмивка и хубав смях. Нещо повече – натъртвал, че смехът й е неприятен, пише kliuki.bg.

Това се отразило върху самочувствието и самооценката на Айлин за доста време и й пречело в отношенията с околните. Но има и друго – днес тя е шампионка по карате, но и за това била принудена от баща си. Бобева мразела каратето и не искала да се занимава с него, но родителят й я заставил.

„Може и да е било за добро това със спорта, но като цяло децата не бива да бъдат принуждавани. Не е редно да ги товарите със собствените си мечти“, коментират в нета.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории