Мрежата побесня заради две млади дами в „Стани богат“ и ги изпепели с коментари

1679472968-1608711

„Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота“. Това гласи само един от многото коментари след участието на две млади дами в „Стани богат“ през последните две вечери.Едната бе представена като бъдещ юрист, а другата – като работеща в IT сферата:

Тя е спец по тестване на софтуер. В момента се радва на малък син вкъщи. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и съдържанието на новините в Дубай, където просто не съобщавали лошите вести. Гледайте играта на Венета Манолова.

Ето какво гласят и други коментари:

„Пази Боже от такива „юристи“…“, „Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам“, „Потрес, това чудо е завършило право. Бравос“.“Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура“, „Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма“, „Някой ще ми обясни ли как тази толкова „умна“ мутреса е достигнала до участие в „Стани богат“? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването…“Ергенът“ е в по-късен час“.