Венци Мицов побесня след „Капките“: Братята Халваджиян да спрат да…

1678658701_9b8cce2722b0e19cfe028edfd130cfab

Снощният епизод на шоуто за имитации „Като две капки вода“ отново не мина без горещи страсти и провокации, които най-често се случват по време и след излъчването в социалните мрежи, където тона става все по-директен.

Поредното впечатляващо изпълнение на рокаджията Тома Здравков, който този път трябваше да влезе в обувките на фолкпевеца Меди, чийто певчески стил му е напълно противоположен, нажежи набързо страстите. В профила си във фейсбук Венци Мицов не спести нито за българския народ, а причината си заслужава вниманието.

„Тома пее рок. Никой не аплодира кой знае колко Тома. Тома излиза в „Като 2 капки вода“ и пее песен на някакъв певец Меди. Публиката е на крака, мнозина плачат. Край на историята. Хич не ми обяснявайте, как сте готин народ, умен и мъдър, но просто все не попадате на управници.

Ще ви кажа кога ще се оправите. Когато станете на крака на Тома, докато той ви пее рок. И когато братята Халваджиян спрат да промотират долнопробна чалга в предаванията си, а започнат да промотират рок…“, изригна в гневен пост музикантът и политик. А под поста му логично заваляха серия от коментари, в по-голямата си част, очаквано, поддържащи тезата му.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории