Сензация! Благо Георгиев чака пето дете, ето коя е майката!

благой георгиев благо джизъса

Новата жена на Благой Георгиев- Джизъса е бременна. Полина сама призна в социалните мрежи, че е в очакване на петия наследник на бившия футболист.

В момента двамата са разделени заради участието на Благо в Сървайвър, но явно нещата са се случили преди това. Предвид изящните форми на Полина вероятно става въпрос за 3-4 месец от бременността, пише „Телеграф“. Оказва се още, че отсъствието на Джизъса натежава по време на празниците им, той липсвал на жена си на деня от първата им годишнина, както и на 8 март. Тогава велинградската красавица получи цветя от всички мъже в живота си освен от съпруга й, който не се е сетил да я изненада преди да влезе в шоуто.

Стана ясно, че на Полина не и е отнело много време да мисли дали да стане следващата жена на бившия футболист – само 15 дни.

Както е известно Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид. Има син – Елай, от брака си с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.