Войната продължава! Сираков се нахвърли на Ивков: Лъжа! Чакам ви с картечниците!

наско сираков

Наско Сираков говори на пресконференция на тема „Вдигане на капитала на ПФК Левски“, привличане на акционери и дарителска кампания за задълженията към НАП“.

Легендарният голмайстор на „сините“ отвърна нa изпълнителния директор Ивайло Ивков, който го атакува също на брифинг на „Герена“. Последният обяви преди дни, че Сираков е лишил клуба от над 6 милиона лева. За тази сума имало постъпили оферти за футболисти на тима, които обаче били отхвърлили.

„Искам да ви помоля да се ограничим по въпросите единствено по темата, на която е пресконференцията“, обърна се в началото Сираков към журналистите.“Във вторник ще имаме пресконференция със Станимир Стоилов и с Петър Ганев – член на Надзорния съвет, по всички въпроси, които ви вълнуват, и най-вече по желанието на г-н Стоилов да се изнесат някои данни за натрупани финансови проблеми на Левски през последните години. Тогава може да дойдете пак с картечниците и ние пак ще бъдем на разположение, няма проблеми“, каза босът на „сините“.

„Чувам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е лъжа! Такива суми не са идвали за наш играч в клуба. Истината е, че цената на нашите футболисти благодарение най-вече на работата на Станимир Стоилов и екипът му се вдигна тройно и четворно“, oбясни собственикът на „сините“.

БЛИЦ отдавна съобщи как Наско Сираков стопира продажбата на футболисти на Левски, искайки да запази отбора преди евентуалната сделка с „Юнайтед Груп“, която обаче пропадна.

„Това е най-големият капитал на всеки клуб и най-конвертируемият. Ние сме щастливи, че има интерес към наши футболисти. Няма да продам нито един футболист, ако аз и Мъри не смятаме, че офертата не е изгодна. Всеки трансфер е обсъждан между мен и Мъри. Решението съм го взимал аз, но със съгласието на Стоилов“, добави Наско Сираков.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории