Новата полицейска приемна в Асеновград ще харчи по 15 бона месечно! Радев отказа да пререже лентата

Валентин Радев

Вътрешният министър Валентин Радев не пожела да пререже лентата на новата полицейска приемна в ромската махала „Лозница“ на Асеновград.

Това направиха вицепремиерът Валери Симеонов и кметът на града д-р. Емил Караиванов. „Аз лично не се радвам и няма да режа ленти. Ще се радвам, когато на това място се направи детска площадка, училище или градина.“, каза вътрешният министър Валентин Радев пред жителите на „Лозница“.

Циганите бурно го аплодираха. „Не ми ръкопляскайте, защото ще ви критикувам. Ние сме тук за да ви кажем, че държавността е над всичко. В Асеновградски регион са извършени 652 престъпления от началото на годината до сега, което е с 150 повече в сравнение със същия период на миналата година.“, посочи министърът. Той обяви, че в новата приемна ще работят трима инспектори и двама постови. Като това ще струва на държавата над 15 хил. лева месечно. Вместо тези пари да отиват за детски площадки, ще вървят за въдворяване на ред, добави Валентин Радев, опитвайки се да обясни на циганите, защо не се радва за откриването на новата приемна.

Източник: 24 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.