Лолита на Гришо изненада всички СНИМКИ

16778501672

Лолита Османова изненада хилядите си последователи в „Инстаграм“, влизайки в ролята на готвачка. Официалната приятелка на Григор Димитров, макар двойката да не се е появявала заедно от няколко месеца, показа кулинарни умения в ефир заедно с известни руски шеф Давид Петрос.

Красавицата записа свое собствено предаване и го сподели с десетките си хиляди последователи в социалните мрежи.Видеото е заснето в популярния ресторант „На Мосфильмовской“, който се намира в центъра на Москва.Отзивите за уменията на блондинката като готвачка и водеща са повече от добри. Приятелите на милиардерската щерка я поощряват да продължи в същия дух, а някой дори я съветват да се ориентира към кариера в телевизията.

Османова направи вкусни палачинки по руски. Те са наричат блини и са сред най-популярните местни ястия, които се приготвят от брашно с елда.

Напоследък Лолита все по-често се задържа в родината си, а не в дома си в Монако. Това допълнително подклажда слуховете, че най-вероятно с Григор Димитров са разделени, но за момента нито един от двамата не съобщава какво се случва при тях, нито пък са обявявали край на връзката си.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории