Няма да повярвате каква прогноза направи Sky Sports за Григор Димитров! Ако се сбъдне, ще е наистина най-великото в БГ-спорта

7 Dni Sofia24.08.2017
турнир

Авторитетната британска медия Sky Sports определи Григор Димитров за “първи заподозрян” да развали хегемонията в турнирите от Големия шлем тази година на великаните Роджър Федерер и Рафаел Надал.

Както е известно, швейцарският маестро спечели Australian Open и “Уимбълдън”, а Матадора покори за безпрецедентен десети път “Ролан Гарос” и тази седмица се завърна на първо място в световната ранглиста по тенис.

В анализа на Sky Sports преди началото на US Open (между 28 август и 10 септември) Григор Димитров е първи в списъка на играчите, които може да попречат на Федерер и Надал.

“Българинът ще пътува до Ню Йорк пълен с увереност и със знанието, че започва по-редовно да материализира безспорния си талант на голямата сцена. 26-годишният играч срази Ник Кирьос с 6:3, 7:5 във финала в Синсинати за трета титла през 2017 година и по-важното, първа от сериите “Мастърс”.

Няма съмнение, че кариерата на световния номер 9 върви нагоре, откакто работи с Дани Валверду (бивш треньор на Анди Мъри) вече около година. “Отивам в Ню Йорк изпълнен с позитивизъм, но важното е да съм здраво стъпил на земята и да продължавам да работя и да вярвам в себе си”, е цитиран Григор от Sky Sports.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории