Само в 7DniSofia.bg

Луна се появи изненадващо и отсече: Радев доброволно ще се откаже от властта на тази дата!

луна

Радев доброволно ще се откаже от властта“, предрича поп-фолк ветеранката Луна в изобретената от самата нея „Звездна карта на България“. Тя посочва още, че това ще стане на 15 юни. Интересно защо певицата свързва тази дата с деня на децата, както и с празника на можещите в политиката. Обикновено малчуганите празнуват на 1 юни.

„Това прокламира Сверката с този хороскоп помага на Луна да не хвърля нито гласа си на вятъра при всички избори, нито политическите прогнози. Няма да участвам в тези избори, защото това е мой празник. На втори април имам рожден ден. Щом народът ме е поискал за президент, значи това е народно тържество“, казва за „България Днес“ певицата. Тя е категорична, че трябва да побързаме да празнуваме рожденния ѝ ден, тъй като от трети април България отново я чака терор.

„Звездната карта“ на страната дава основание на Луна да направи друга важна политическа прогноза – че на 24 май ще осъмнем с нов кабинет. Това е празник на буквите и на говорещия човек. Ден на ново правителство, но с трудно начало“, твърди Луна.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории