Само в 7DniSofia.bg

Топ-журналистка разкри какво ни чакаше след Киро и Асен: Оглозгани кости и заводът им за батерии

Калина Андролова

„Александър Николов, бивш министър на енергетиката от кабинета „Петков“, и още няколко лица, ще трябва да поемат отговорност за несъответните на икономическата логика и законовите изисквания решения в енергийния сектор. Най-после“. Това пише във фейсбук профила си Калина Андролова.

Постът й в социалната мрежа продължава така:

„Това безобразие в държавата трябва да приключи. Независимо от крясъците, които ще се понесат от кликата ПП и ДБ. Не става дума за предизборни движения, става дума, че някой трябва да понесе отговорност за безобразията на държавна безстопанственост, за решенията, взети на „алангро“, за шокиращата некомпетентност в управлението и пр.

Едва не паднахме от скалата. На ръба бяхме и се изрониха камъчетата изпод обувките ни… Някаква алчна и некомпетентна инфантилна група се беше качила на автомобила без шофьорска книжка и караше през просото.

Не знам дали си давате сметка, че имахме невероятния късмет този чудовищен експеримент да приключи за шест-седем месеца. Ако беше продължил четири години, от държавата щяха да останат само оглозгани кости и заводът за батерии на Кирил и Асен…“.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории