Треньорът на Левски Станимир Стоилов се развихри, постави ултиматум на играчите

станимир стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира предстоящия утре осминафинал за купата на България срещу Лудогорец. Двубоят ще започне в 13:30 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Както е известно, в четвъртък „сините“ направиха нулево равенство при визитата си са „орлите“ в отложен мач от 6 кръг на efbet Лигата, предава БЛИЦ.

„Предстои ни двубой за купата на България, срещу много силен и обигран съперник. Очаквам максимално себераздаване от футболистите. Да покажат амбиция за защита на трофея и всеки да защити мястото си в Левски“, заяви Стоилов.

„Искам моите футболисти отново да играят в стил „Левски“ – гордо, на максимума от възможностите си и да продължим напред в турнира. Знам, че отново ще получим подкрепата, която винаги сме получавали от нашите привърженици и тя ще бъде допълнителен стимул за играчите да покажат най-доброто, което могат“, завърши треньорът на „сините“.

Очакванията са Стоилов да заложи на абсолютно същия стартов състава, както и при нулевото равенство срещу Лудогорец в четвъртък. Единственото изключение ще е появата в титулярния състав на бразилеца Цунами, който беше запазен в двубоя в четвъртък заради натрупани картони.

Левият бек Жереми Петрис, който също не игра в първия мач с „орлите“, още не е възстановен от травмата, която го тормози от няколко дни и най-вероятно няма да бъде на терена и в неделя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории