Забраниха спирането и паркирането на улици в София, жена изригна: Хората кучета ги яли!

parking-395

Бележка в София стана повод за спор в мрежата. Съобщение, поставено на стълб, уведомява, че паркирането на находящите улици се забранява. Причината – заснемане на филм. Живуща на един от адресите се разгневи. Тя смята за нечестно, да няма право да паркира колата си на място, за което плаща годишен абонамент, пише glasnews.bg.

„Тази бележка се е появила 25 ноември. Това е район, в който на 4-5 кооперации се падат до 6 паркоместа. За тези места се плаща годишен абонамент за синя зона. Ама хората кучета ги яли… нали филм ще се снима!,“ написа тя.

Голяма част от коментиращите сметнаха, че българите са станали много нетолеранти.

„Плащате си за паркиране в определено каре, а не за определени места. За 2 дни, че ще спрете на съседната пряка няма нищо да ви стане. Аман от мрънкачи дето всичко им пречи, пише мъж.

„Е само 2 дни са, не е страшно. При нас е няколко месеца заради ремонта на Шишман,“ коментира жена.

„Ако ме обезщетят съм съгласен, иначе това листче няма никаква правна стойност,“ застъпи се мъж.

„След като някой предоставя платена услуга, друг си я плаща, нормално е да се дразни, когато не я получава. Ако ви спре теливизията или нета ще се пидразните ли. За мен по-големият проблем е, че някой е взел пари да допусне продукцията да снима, без да се интересува за хората, които плащат и все пак имат някакви права,“ пише още авторката на поста.

„Българинът вечно е недоволен. От всичко и всички! Компромиси не може да прави за нищо! Ами тези, които са поставили това, са взели разрешение от КАТ, Кметството, Общината и още поне десетина институции, за да снимат този филм. За да може българинът да гледа филми .Но пак недоволни! Ако след време обаче този филм вземе Оскар или там някъква награда ще се побъркате да качвате публикации и снимки, че е снимано на вашият паркинг,“ коментира друг.

Вие как мислите?


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории