Липсата на Попето и Стефанов е крещяща, Миланов разочарова тотално! Мъри се видя в чудо

левски пирин

Левски затъва в шести пореден мач, а липсата на лидерите Ивелин Попов и Илиян Стефанов е крещяща! Без двамата си креативни футболисти, „сините“ се задъхват в атака, а играта им става вяла, апатична и безидейна, пише БЛИЦ.

Единствените проблясъци в последно време са дело на младия талант Филип Кръстев, но неговите сили не са безкрайни, за да носят вековния тим на крехките си плещи.

В отсъствието на контузените Ивелин и Илиян, се очакваше, че диригентската палка ще бъде поета от опитния Георги Миланов. Бившият футболист на Литекс и ЦСКА Москва играе страхливо и предпочита да подава назад и настрани, но не и да поеме отговорност. На всичкото отгоре ударите му не попадат в целта и не могат да донесат успеха на Левски дори срещу скромни тимове като Септември и Спартак Варна, не че Черно море и Славия са колоси от ранга на Барселона, Манчестър Сити, Ювентус или ПСЖ.

Феновете на „сините“ се надяваха, че Миланов ще се превърне във водещата фигура на тима им и ще ги измъкне от мини кризата, но уви… От лидерските му качества няма и следа, сякаш срокът му на годност за големия футбол е изтекъл, а с това и надеждите за така мечтаната титла.

Отделен е въпросът, че Миланов не само не само не помага на младите таланти Борислав Рупанов, Пламен Андреев, Филип Кръстев и Асен Митков, но и често се вижда как грозно им се кара, а пред камерите обяснява, че е принуден да играе с много неопитни футболисти, все едно, че е Бензема, Неймар или Меси.

Изправен в ситуация без лидер, треньорът Мъри Стоилов полага героични усилия да изгради боеспособен отбор. Но как това да се случи, когато т.нар. „звезди“ се крият по терена, а в средата му има един объркан средняк като Адриан Краев, който направи поредица от глупави грешки, довели до няколко попадения във вратата на Андреев.

На практика се получава така, че Левски има треньор от европейска класа като Мъри и верни фенове, които дават сърцата и душите си за любимите си футболисти. Стоилов се е доказал в битките и привържениците на „сините“ се надяват, че той подобно на миналата година ще създаде сам няколко футболисти от школата и ще ги превърне в новите лидери на Левски.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории