Само в 7DniSofia.bg

Цветан от „Игри на волята“ бил млатен от тумба роми на булевард в София заради… кон

цветан

Последният отпаднал участник от „Игри на волята“ – исполинът Цветан Петров, е бил пребит от тумба роми в София. Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след нелеп инцидент със счупена каруца и избягал кон, пише Телеграф бг.

Случката се разиграла през юни 2018 на столичния булевард „Владимир Вазов“, когато впрегнат кон успява да се откъсне от впряга и бягайки по булеварда, се удря в спрелия на червен светофар автомобил на Цветан.

При разпрата, възникнала след инцидента, той бил нападнат от каруцаря и негови роднини.

„Видях как кон с част от каруца тича към нас. Не можех да дам назад, защото имаше коли. Конят мина покрай колата ми и частта от каруцата се удари в предницата на автомобила, счупи бронята, огъна калника и строши фара.

Търсих човека, който трябва да води коня. Видях го като се задаваше от бул. Владимир Вазов“. Опитах се да го спра, за да му разкажа какво се е случило и да извикаме КАТ.

Той директно скочи на бой. После се появиха и други хора от ромски произход и ме питаха защо бия момчето“, описва злополучната ситуация тогава Цветан и разказва, че нападателите му имали метални предмети.

На помощ на Цецо се притекли двама души, но и те били спрени с агресия от страна на нападателите. Приятелката му Петя Кръстева, която също била в ударения автомобил, пък потърсила помощ от полицията по телефона.

„Циганите бяха поне 10-12. Едно момче ми каза да се качвам бързо в колата, защото идват още. Нямах време да чакам полицията.

Качих се в автомобила и тръгнах“, разказва още Цветан. „Нормално е да се страхувам, но ще съдя нападателите“, зарича се тогава великанът, който преди дни отпадна от „Игри на волята“.

Веднага след екстремното риалити Цецо изля душата си за играта и отношенията му с Виктория и Илиян.

Само няколко дни по-късно пък самата Виктория се изфука в Instagram с романтична изненада -червена роза, но не стана ясно дали зад подаръка стои исполина или друг обожател.