СКАНДАЛНО! Надрусан полицай катастрофира пред 8 РПУ в София. Негов приятел опитал да поеме вината

полиция-кола

Владимир Владимиров се казва надрусаният полицай, който снощи спретна няколко катастрофи в района на 8 РПУ в столичния квартал „Дружба“, съобщава ПИК. Униформеният служител е извикан извънредно на работа заради протестите след убийството в квартал „Факултета“.

След като е получил повикването да се яви в районното управление, Владимиров се качва в личния си автомобил и потегля. В близост до 8 РПУ на един завой удря кола и напуска произшествието. Пред сградата на самото районно закача още два автомобила. Тогава на място идва негов приятел, който твърди пред екипите на КАТ, че е шофирал колата на Владимиров.

Опитът на надрусания полицай да заблуди колегите си обаче удря на камък, тъй като водачът на една от пострадалите коли е категоричен, че приятелят му не е човекът, който е управлявал автомобила и който го е ударил. Два часа по-късно на избягалият от мястото на пътнотранспортното произшествие Владимир Владимиров се връща и си признава, че е шофирал колата. Полицаят отказва тест за алкохол, но се съгласява на такъв за наркотици. Въпреки това дава положителна проба.

Колеги на Владимиров, който е на 32 години и има 10 години трудов стаж като полицай, споделят, че е склонен към употреба на алкохол и често е отказвал да му се правят тестове.

От пресцентъра на МВР потвърдиха за снощните събития и уточниха, че колегата им е задържан. По тяхна информация само един автомобил бил ударен от служителя на 8 РПУ.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории