Скандалният Руди Гела предприе неочаквана крачка! Хвана ли го срам?! Визията му шокира

радостин василев

С нова визия бившият министър на спорта Радостин Василев провежда предизборната си кампания, този път като кандидат-депутат на „Промяната“, а не на ИТН, с които се докопа до предишния парламент, съобщава ПИК.

Плевенският аферист, използвал Слави Трифонов за ракета-носител в политиката, изглежда е решил Да се раздели, дали временно или за постоянно – само той си знае, с продукта, извоювал му прозвището Руди Гела.

На последните предизборни мероприятия, peнeгaтът от ИТН се усмихва щедро на малобройните симпатизанти на ПП с нова прическа, наподобяваща т.нар „паничка“. Различното при нея е, че вече не сресва бретона си нагоре, а към челото.

До неотдавна пишман политикът, разобличен от Весела Лечева в сключването на редица съмнителни и ощетяващи държавата договори като Спортен министър, поддържаше фризурата си с шепи гел.

Разкрасителният продукт за коса редовно създавал проблеми на осветителите в телевизионните студиа, които се виждали в приключение с настройките на прожекторите така, че гелосаните кичури на Василев да не светят като Лас Вегас в ефир.

С или без стилизанта за коса, коконата Василев ще си остане вечния Руди Гела…