Голямото завръщане: Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая

мира добрева

Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха сериозно, след като тв водещата му отмъкна под носа предаването „БНТ на 60“. Тези дни стана ясно, че Драго Чая се връща на екран и си взима предаването, което е с малко по-различно име, но в същата стилистика.

Мира не издържа и открито проговори за отношенията си с Драго, които толкова време отказваше да назове публично и още повече подклаждаше слуховете за тяхната вражда.

„Кръгът на твоя телевизионен живот отново се завърта, друже. Обдари го със знанията си, поръсѝ го с чара си, изживей го пълноценно и в благодарност за таланта, с който си се родил. Ти, треперливо сърце, нека пребъдеш в делата си! Благодаря ти, че устояхме на всяка буря, която не прекърши клоните на приятелството ни. На добър час на новото-старо твое предаване “БНТ завинаги”, пише тя в социалните мрежи, като е качила и снимка с Драганов.

Мира е посрещнала колегата си с посадени люти чушки, чиято символика не се наемаме да коментираме. Факт е, че Мира не се хареса на зрителите като водеща на предаването на Драго и сега остава да си води единствено нейното „Отблизо“, а Драго поема щафетата да вдигне рейтинга на своето шоу, за което дава мило и драго, пише show.blitz.bg