Зверска катастрофа! Млад мъж отнесе колчета и саксии в „Лозенец“, едва не нахлу в хотел на Брендо

3873502b61fb4b5bc4f469f6c6056ab5

Млад мъж едва не се заби във входа на столичния хотел „Мег Лозенец“ в столичния квартал „Лозенец“. Инцидентът е станал преди около час. Шофьорът е влязъл от ул. „Св. Наум“ по ул. „Крум Попов“ и е забърсал всички колчета по тротоара вляво, и пътен знак, след което се е забил и натрошил саксиите пред хотела.

„Мег Лозенец“ се пада точно срещу казиното на хотел „Хемус“ и цял квартал го знае като хотела на Брендо. Към момента не е ясно чия точно собственост е.

Няколко метра по-нататък водачът на Мерцедеса се е натъкнал на патрулка от 4 РПУ, което се намира СЪВСЕМ Наблизо на същата улица. Колата на полицията отцепи движението около 14,30 ч, автомобилите бяха връщани обратно към ул. „Св. Наум“. Шофьорът бе вкаран в патрулката с ръце зад гърба. В колата му се бяха отворили въздушните възглавници, което означава, че ударът в саксиите е бил доста силен. По пътя бяха нападали части от колата, събощава ПИК.

На въпрос дали шофьорът е употребил забранени вещества, от полицията отказаха коментар на място. Цяло чудо е, че няма пострадали. Мястото е оживено, по тротоара обикновено се движат пешеходци към недалечния вход на метрото.