Служебният премиер Донев размаха пръст срещу Нинова, Киро и Асен: Търсете опоненти другаде!

гълъб донев

Както всички забелязваме предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ стар. За съжаление има фактори, които възприемат нас, служебното правителство като противник в тази кампания или по-точно искат да искат да извлекат някакви съмнителни политически ползи на наш гръб. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на днешното заседание на Министерски съвет.

Нека припомня, че служебното правителството няма да участва в изборите, поради което е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде.

Призовавам ви да запазим спокойствие и самообладание, макар че не рядко имаме повод да отговорим на неверни или обидни твърдения.

Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия.

Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности. По Конституция и съвест наша отговорност е да проведен безпристрастни и честни избори, Това правим и ще правим безкомпромисно.