Дилов-син за прелюбодейците: Петков трябва да каже дали е гадже с Лена! Притеснително е, ако не са

любен дилов син

Още когато започна скандалът със снимките на чекмеджетата от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов, аз казах, че няма как да знам дали те са манипулирани или не. Има една очевидност. Има един закон за съпоставимостта – човек, който е от 9 г. министър-председател на България и 12 г. в политиката, едва ли си държи нощно шкафче, пълно с кюлчета злато.

Това коментира пред Euronews Bulgaria депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

„Въпросът се постави така все едно лично Иван Гешев е правил експертизата, а доколкото аз знам това са пет независими компютърни експерти, при които надделяващото мнение е било, че снимките са манипулирани. На нас дори не ни трябва експертиза за това нещо, прекалено несръчен и глупав е този компромат“, допълни Дилов.

И каза, че медиите и политическите опоненти са виновни за това тази тема да се разпространи толкова широко в общественото пространство.

По думите му, медиите са доста по-снизходителни към премиера Кирил Петков, защото не чул никой да го пита дали на кадрите с Лена с онзи парапет дето уж го няма, е той или не е.

„Извън жълтото той трябва да даде ясен отговор – да, ние сме гаджета или не, не сме гаджета. Ако не са гаджета е по-притеснително, защото какво правят рано сутринта премиерът на България и шефът на кабинета му в тайна квартира, с кого се срещат“, запита депутатът от ГЕРБ-СДС.

Разломът между политиките на правителството и позициите на Радев е очевиден. Според него тези въпроси ще променят до неузнаваемост нагласите на избирателите. По думите му, предсрочни избори не са изгодни на никой, защото цялата държава е в застой.

Дилов сравни свалянето на правителството, за което е обвинявана опозицията със свалките в баровете – ако някой не иска да бъде свален, той не може да бъде. Те са се самосвалили. Борисов неведнъж е кавал, че е против вота на недоверие и свалянето на Никола Минчев, допълни още депутатът.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории