Шеф Михалчев потъна в скръб: Загубата е огромна!

шеф михалчев

Шеф Михалчев е съсипан. Топ готвачът изживява огромна болка и сподели загубата си в социалната мрежа. Звездата от „Мастър шеф“ не може да се отърси от мъката, която го сполетя.

Майсторът на японската кухня загуби любимото си куче. Айчето, както го нарича той и неговото семейство, била част от живота им цели девет прекрасни лета.

„Съсипани сме. Не може да преживеем загубата. Щастието не е в паричните знаци, скъпарските коли, тузарските почивки или други знаци на богатството. А в козината, която оставя домашния ти любимец по дрехите“, сърцераздирателно написа във Фейсбук кулинарния магьосник.

Той и половинката му Ина си взели последно сбогом с последна целувка към домашния си любимец.

Те са убедени, че болката им може да бъде разбрана най-дълбоко само от тези, които са стопани на четириноги.

В тази връзка топ кулинарят съветва собствениците на домашни любимци да са грижовни, внимателни към тях, докато са живи, защото те се отплащат с безрезервна обич, което други човешки същества едва ли биха ни дарили.

В коментар към поста си в социалната мрежа шеф Петър Михалчев благодари от сърце на ветеринарите, които са дали всичко от себе си, за да спасят тяхното Айче. Но за съжаление усилията им не се увенчали с успех.