Ново 20: Майката на Андреа изхранва Кобрата!

Андреа и Кубрат Пулев

Бившата тъща на Кубрат Пулев – Михаела Андреева, се е грижела знаменитият ни боксьор да не стои гладен. Кобрата повече от десетилетие бе с фолкпевицата Андреа и явно е бил любимец на майка й.

Оказа се, че през цялото време за прехраната на Пулев се е грижела нейната родителка. Причината е, че изпълнителката не може да готви. Това призна самата Андреа пред феновете си тези дни. Блондинката може да приготвя само яйца и нищо друго. Почитателите на певицата се интересуваха как тогава се е хранил Кубрат през цялото време, докато са били заедно.

„Като готвеше майка ми“, обяви невъзмутимо Андреа.

Михаела Андреева е управител фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти. Тя е собственост на нейния съпруг Румен. Когато не успявала да приготви нещо, Пулев и половинката му хапвали по заведения. Кобрата надали стои гладен и сега, когато официално няма жена до себе си. Той и брат му Тервел са собственици или партньори в два ресторанта в София. Единият е арабски и е в съдружие със Самер Отхман. Другият е за здравословна кухня. Отскоро братята подхванаха и нов бизнес. Те навлизат в строителството. Движещият мотор там е Тервел, писа „България Днес“.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории